El cap de setmana del 8 i 9 de novembre, un total de 32 professionals, majoritàriament llicenciats en educació física, tècnics de grau superior i fisioterapeutes especialitzats en reeducació de sòl pelvià (i provinents de diferents punts d’Espanya), van participar al curs de Nivell 2 d’Hipopressius Pinsach & Rial que es va celebrar al Club Natació Granollers, com a únic centre de formació acreditat de la tècnica hipopressiva a la província de Barcelona.

Curs de nivell 2 Hipopressius Pinsach & Rial

Al Curs de nivell 2 Hipopressius Pinsach & Rial també hi van participar tècnics del Club

Els formadors van ser Piti Pinsach, doctorat en Morfologia Mèdica i principal difusor de la tècnica de Marcel Caufriez en el món del fitness; Tamara Rial, llicenciada en Ciència de l’Activitat Física i de l’Esport, màster en Investigació en Activitat Física, Salut i Esport, amb especialització en l’àrea de reeducació postural i funcional; i Annie Chantal Vitris Malongo, fisioterapeuta especialitzada de França. Un curs majoritàriament pràctic, on es va aprofundir en l’aprenentatge dels exercicis hipopressius de nivell mitjà.

Piti Pinsach i Tamara-Rial, impartint el curs de nivell 2 Hipopressius

Piti Pinsach i Tamara-Rial, impartint el curs de nivell 2 Hipopressius

Piti Pinsach, Vanessa Rodríguez, responsable dels cursos d'hipopressius al Club, i Tamara Rial.

Piti Pinsach, Vanessa Rodríguez, responsable dels cursos d'hipopressius al Club, i Tamara Rial.

El tercer i últim nivell del curs que acollirà el Club tindrà lloc els dies 21 i 22 de febrer de 2015. Les inscripcions es fan directament al Club Natació Granollers, coordinat per la cap se Serveis d’Activitat Física, Vanessa Rodríguez, per telèfon 93 870 45 99 o vrodriguez@cngranollers.org

Recordem que al Club Natació Granollers és un centre pioner en introduir aquest mètode, realitzant cursos d’hipopressius des del 2011, per tècnics qualificats per la tècnica de Marcel Caufriez, a través dels quals socis i no socis aprenen la tècnica que millora la faixa abdominal i el sòl pèlvic.