El Club Natació Granollers ja ha obert les inscripcions per a la quarta edició del Campus de Tecnificació de Natació Sincronitzada, que organitza del 28 al 30 de desembre. Un stage dde Nadal dirigit a esportistes de tres categories de competició (aleví, infantil i juvenil), de 9 a 15 anys, interessats a millorar i perfeccionar el nivell tècnic i, especialment, en l’execució figures d’acord amb el reglament FINA 2013-2017.

Durant els dies de Campus, els participants, que es dividiran en grups adaptats a la seva edat i categoria, seguiran un pla d’entrenament diari que es complementaran amb activitats de dansa, gimnàstica acrobàtica i dinàmica de grup. A banda, també inclou servei de menjador.

El quadre tècnic que portarà a terme les activitats són professionals del Club (actual campió d’Espanya aleví i infantil), entrenadors superiors i auxiliars de Natació Sincronitzada titulats per la Real Federación Española de Natación i Federació Catalana de Natació, així com entrenadors de gimnàstica i professionals de la dansa.

Els que ho desitgin, un cop finalitzat el campus, podran entrar dins el Programa Entrenador Personal, adreçat a aquells participants que vulguin millorar el seu nivell d’entrenament a través d’un servei personalitzat. Tanmateix, els participants que siguin de fora de Granollers, tindran l’opció d’allotjar-se a un hotel de la ciutat.

Aquest Campus també està obert a la participació d’entrenadors d’aquesta disciplina esportiva, que podran assistir a seminaris formatius específics.

Més informació sobre el Campus de Tecnificació de Natació Sincronitzadainscripcions.

Campus de Tecnificació de Natació Sincronitzada del Club Natació Granollers