12 hores de natació i spinning. Aquest és el repte que el Club Natació Granollers proposa per al proper 2 de juny. Es tracta de les 12 Hores per Equips by The Original CAS, en la què un total de 120 participants (socis i no socis), repartits en 12 equips hauran de completar 12 hores d’esport, combinant dues disciplines: la natació en piscina descoberta de 50 metres, i el ciclisme sobre bicicletes d’spinning que se situaran a la zona exterior de la instal·lació. Una jornada esportiva de swimming i d’spinning, que començarà a les 9h i finalitzarà a les 21h.

Els equips que participants estan formats entre 6 i 10 persones, que participaran en categoria única: absoluta (a partir de 16 anys). Guanyarà l’equip que acumuli més metres de swimming i spinning (equivalència de 2.000 metres/hora) al final de les 12h de competició. Una de les condicions més rellevants de la prova és que cada equip haurà de realitzar un mínim de 4 hores de cada disciplina, la resta d’hores es podran completar indiferentment fent spinning o nedant; i que cada equip haurà de tenir un mínim de 3 persones practicant la mateixa disciplina a la vegada.

Es tracta d’una competició que sempre ha generat molt d’interès i ara, en la seva tercera edició, arriba de la mà de The Original CAS.