10 medalles. Aquesta va ser la recompensa de les nedadores d’artística del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Absolut – Trofeu Infantes d’Espanya (FINA World Series), que va tenir lloc del 25 al 27 de maig a Madrid. Les nedadores júniors, que van participar a l’Estatal Absolut, van aconseguir podi en totes les modalitats disputades (7 medalles), mentre que Abril Conesa, formant part de la selecció espanyola absoluta, va aconseguir tres medalles més.

Gran actuació de les nedadores granollerines en totes les modalitats. El Club es va proclamar subcampió d’Espanya Absolut a l’equip lliure, equip tècnic i combo. Doble plata pel duet tècnic i lliure, format per Mireia Hernández i Clara Arboix. I el solo tècnic i lliure de Mireia Hernández, també va aconseguir el doble bronze.

I excepcional el paper d’Abril Conesa, amb la selecció espanyola absoluta. Un combo que va impressionar tant a públic com a jutges, i que amb una puntuació de 90.8332 va permetre penjar-se la medalla d’or al Trofeu Infantes, cita del FINA World Series. Tot i que de reserva, Conesa també estava convocada als equips tècnic i lliure, pujant també al podi per a recollir l’or.

La Real Federación Española de Natación (RFEN) va aprofitar aquesta cita per a guardonar les nedadores presents pels resultats obtinguts durant la temporada anterior. D’aquesta manera, van ser reconegudes Abril Conesa, Mireia Hernández, Clara Arboix i Oriana Alejandra Carreras.

Tanmateix, es van celebrar les proves de selecció júnior per part de la RFEN, essent tres nedadores del Club les convocades de cara al Campionat d’Europa Júnior i que participaran en la propera concentració (Buitrago de Lozoya, de l’1 al 24 de juny), prèvia a la competició europea. Mireia Hernández, Clara Arboix i Oriana Alejandra Carreras van ser les seleccionades, juntament amb l’entrenadora del Club, Muriel Escalé, que formarà part de l’equip tècnic de la RFEN.