Avui 12 d’abril, el Club Natació Granollers ha fet el darrer lliurament d’aliments i material de primers auxilis i de primera necessitat a l’associació És per Tu de La Roca del Vallès, que tanca així la campanya iniciada fa més d’un mes al Club. Unes 120 caixes (25l) s’han omplert gràcies a la solidaritat de socis, abonats i usuaris de l’entitat esportiva per ajudar al poble ucraïnès immers en la guerra iniciada per Rússia.

Durant aquest temps s’han recollit aliments (cafè soluble instantani, cafè natural , xocolata,  cacau, llet en pols, llet en pols infantil, llet en pols sense lactosa, conserves de carn o  peix, pasta, arròs, sucre, fruits secs), material de primera necessitat (sacs de dormir, bolquers, compreses femenines, ulleres de protecció, roba) i material sanitari (gasses estèrils, guants de làtex, farmaciola primers auxilis, xeringues, sèrum fisiològic, guix adhesiu, pegats anticremades, manta tèrmica, llanternes, Betadine, Silvederma o similar, Linitul, Betatul, Furacin).

Degut a les dificultats, cada vegada majors, per enviar material finalitza aquesta campanya, tot i que tant És per Tu com el Club Natació Granollers seguiran col·laborant amb altres accions per a seguir ajudant al poble ucraïnès. El CNG agraeix la col·laboració de tots els socis i usuaris en aquesta acció solidària, així com a l’associació És per Tu per la labor humanitària, a través de la qual el CNG hi ha pogut contribuir.