El porter del Club Natació Granollers, Bruno Delmàs, ha finalitzat la seva participació amb la selecció catalana de waterpolo infantil, aixecant la copa de campió del Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes, a més a més del trofeu com a millor porter de la competició. Una gran actuació del waterpolista del CNG que, no només ha contribuït a l’èxit de Catalunya, sinó que també ha destacat d’entre tots els jugadors del Campionat, que va tenir lloc del 9 al 12 d’abril al Centro Natació M’86 de Madrid.

L’equip de Delmàs es va enfrontar a la fase de grup amb Aragó i Madrid, a qui va guanyar per 1-10  i 5-11, respectivament. Als quarts de final, va vèncer als valencians per 11 a 1, i a les semis al País Basc per 10-1. La final es va disputar contra Andalusia, tancant el marcador abans d’acabar el partit (11-1), i aconseguint el triomf català del Campionat.

Recordem que Delmàs ve participant, al llarg d’aquesta temporada, al programa de detecció i seguiment de talents de waterpolo infantil de la Federació Catalana de Natació (FCN), on se li anat valorant la progressió esportiva, amb l’objectiu de configurar l’equip català del que finalment n’ha format part, i del que ha estat una de les peces clau de la competició autonòmica.