Darrera de la línia de sortida, 422 corredors disposats a córrer per una causa solidària. I és que ahir diumenge 28 de novembre es va celebrar la tercera edició de la cursa tipus trail CNG4Camins que, organitzada pel Club Natació Granollers, va superar la participació del 2019 (precovid) en més d’un centenar de participants. Es tenia ganes de córrer i també d’ajudar a la Fundació Vallès Oriental, entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat potenciar la qualitat de vida i la defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, per a qui es van recaptar 1.412,55 euros que destinaran a la creació d’un nou equip de natació inclusiva amb l’objectiu de competir en els Special Olympics de Catalunya.

Passant per camins i corriols dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès i Vilanova del Vallès, 124 corredors va fer el recorregut de 6km, amb 94 metres de desnivell i amb Roger Zurita creuant la meta als 22:22, seguit de Rob Albert amb un temps de 22:43, i Xavi Muñoz amb 23:27, que en el 2019 va guanyar la prova; en categoria femenina, Carmen Gómez va ser la primera amb una marca de 27:41, Nina Casamitjana, segona amb 29:40, i Sandra Olivas, tercera amb 32:43.

A la de 13km, 298 corredors, amb una dificultat tècnica superior i 236 metres de desnivell, va revalidar el títol de campió Jordi Relats, en completar la prova amb un temps de 49:12, Ali Lachheb va ser segon amb 49:33, i Joan Carraco, tercer amb 51:08; en categoria femenina, Alba Pujol (1:01:45) va ser primera, Patri Rodríguez (1:04:59) segona, i Alicia Garcia (1:06:20), tercera.

Avituallaments, bossa del corredor amb samarreta Tuga, entrepà de botifarra, sortejos… van completar una jornada, que va comptar amb el suport dels Ajuntaments de Granollers, la Roca del Vallès i Vilanova del Vallès; i amb el patrocini de Tuga, Ferrer i Ojeda,Nutrisport,BonpreuEsclat i LaRoca Solidari; i la col·laboració de KH7, Innov8, L’aire Esports, IziSticker, Maki and Go, Arids García, Givova, The Fast Burgers, AdelvaVending, Yobo Granollers, Choose and Go, Novelec, Quanna cervesa artesana,  Maquinaria Andreu, Associació de Can Bassa i Associació Caçadors de Santa Inés. Els mitjans de comunicació oficials de la cursa han estat el Som Granollers, Ràdio Granollers i VOTV.