L’equip absolut del Club Natació Granollers continua a la part alta de la classificació, tot i la derrota a la piscina del CN Premià, on va caure per 12-7. Els homes de Tomàs Bruder no van encarar bé el matx i va patir la desfeta al darrer quart, amb un parcial de 4-1 que els va deixar fora de partit.

Tot i que no desplegar el seu millor joc, els granollerins van anar aturant els de Premià fins al tercer període. No obstant, el fet de no estar encertats en les superioritats i amb dos penals fallats, va fer que el Granollers volgués córrer als darrers minuts per a fer-se seu el partit, el que va provocar l’efecte contrari: un col·lapse en el joc granollerí que va donar més força al rival per a escapar-se i aconseguir tres valuosos punts d’una lliga molt igualada a la part alta.

Ara, el Caballa de Ceuta lidera la classificació amb 10 punts, perseguit de molt a prop, amb 9 punts, pel CNG, el Sevilla i el Montjuïc. Els de Granollers seguiran treballant per a preparar els propers partits i no deixar escapar més punts en les properes jornades, que justament són davant els seus rivals més que directes, el Sevilla (11 de desembre) i el Caballa (12 de desembre).

CN Premià 12 – CN Granollers 7
Parcials: 2-1, 3-2, 3-3, 4-1
Gols: Marc Vera (2), Alberto Peralta (1), Josep Colominas (1), Joel Bertran (1), Aleksandar Velkov (1) i Jan Ruiz (1)