Bon paper de la selecció catalana de gimnàstica artística femenina al HNI Meet (24th Annual Houston National Invitational) que va tenir lloc del 2 al 4 de febrer a Houston (EEUU). Un torneig internacional d’alt nivell, on el Club Natació Granollers va comptar amb tres de les quatre gimnastes a l’equip català, aconseguint uns grans resultats.

Les gimnastes del Club Marimar Pérez i Lluna Casanova van penjar-se la medalla d’or. Pérez a les paral·leles, a més a més de classificar-se al 5è lloc de la general. Casanova va fer-se amb l’or a la barra i un 6è lloc a la general. Per la seva banda, la gimnasta del Club Berta Pujadas va classificar-se en 9è lloc de la general, mentre que Clara Navarro, del CG Terrassa, va fer l’11a posició.

L’actuació de les quatre gimnastes catalanes van permetre que en la classificació per equips, Catalunya aconseguís una meritòria sisena posició. Per a la selecció catalana aquesta ha estat la primera competició de la temporada, amb un balanç més que positiu.