La nedadora d’artística del Club Natació Granollers, Abril Conesa, ha estat guardonada com a millor esportista  femenina de Granollers 2021 pel jurat de la Festa de l’Esport, acte que va tenir lloc dimarts 15 de març a la Sala Tarafa. Una festa que es va recuperar després del parèntesi per pandèmia, pel que també es va aprofitar per a reconèixer els millors esportistes del 2019, guardó que també va recaure en Conesa.

I és que Conesa compta amb un brillant palmarès. Al 2021, es va classificar en 7è lloc als Jocs de Tokio, va ser medalla de bronze en equip tècnic i medalla de plata en equip lliure al Campionat d’Europa absolut, i també 1a classificada en rutina combinada, 2a en Highlight, equip tècnic i lliure a la FINA World Series. Al 2019 va aconseguir la medalla de plata en equip tècnic, equip lliure i Highlight a la Super Final de les World Series; va ser medalla de plata en equip tècnic i Highlight a l’Open d’Espanya de les World Series, plata en equip lliure i Highlight a l’Open de Japó i medalla de plata a Highlights de l’Open de Fança, també de les World Series; a més a més de què a la Copa d’Europa s’endués medalla d’or en Highlight i plata en equip lliure.

El CNG també va comptar amb finalistes en altres categories, amb la nedadora d’artística Judith Calvo i el gimnasta Max Pedrola com a millors promeses 2019, i Estel Xuan Galo com a promesa del 2021.