Bon paper dels nedadors del Club Natació Granollers al Campionat de Catalunya Absolut i Júnior Open, una de les cites importants del calendari que va tenir lloc del 26 al 28 de gener al CN Terrassa. Amb un cartell de luxe -amb nedadores de la talla de Mireia Belmonte, Jéssica Vall, Àfrica Zamorano…-, el Club hi va estar representat per 21 nedadors, i va pujar en 9 ocasions al podi, amb Lluís Escrits convertint-se en triple campió de Catalunya Júnior de 17 anys.

En categoria júnior, que es dividia per edats, Lluís Escrits (17 anys) es va penjar la medalla d’or als 1.500, 800 i 400 lliures. Pel que fa al júnior 16 anys, Laia Vera també va penjar-se una triple medalla en classificar-se en tercer lloc als 200 papallona, i als 400 i 200 estils. En la mateixa categoria, Alicia Zambrano, també va ser bronze als 50 lliures, així com també als 50 papallona.

Quant a la categoria absoluta, Raimon Bosch va pujar al tercer esglaó del podi per a recollir el bronze per la seva actuació als 50 braça.

En la classificació per clubs, el CNG va ser 12è tant en categoria júnior (d’entre un total de 63 clubs participants) com en absoluta (48 clubs).