El Club Natació Granollers i l’Escola Aeronàutica de Granollers acaben de signar un conveni pel qual les pràctiques de tripulant de cabina es realitzaran a la piscina del Club Natació Granollers. Un acord que ha estat signat avui dilluns 29 de maig pel president del Club, Josep Maria Mas, i la directora de l’Escola, Maria del Mar Blaya.

L’Escola Aeronàutica s’acaba d’instal·lar a Granollers, al carrer Isabel de Villena, i oferirà cursos de 5 setmanes per a ser tripulant de cabina, amb titulació oficial emesa per l’Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA) per a accedir al món laboral de les diferents companyies aèries com a auxiliar de vol, complint amb la normativa europea.

Entre les classes pràctiques per a aquest curs, a banda de primers auxilis o simulador de cabina de passatgers, cal realitzar un total de 6 hores de supervivència en piscina, pràctiques que es realitzaran a la piscina del Club, i on els participants hauran de realitzar-les amb roba, per a recrear millor les possibles situacions d’emergència que es puguin derivar durant un vol real.

Els cursos a la nova Escola Aeronàutica de Granollers s’impartiran a partir del mes de setembre.