Doble alegria per a les gimnastes d’artística de la categoria Edat Escolar. Després de més d’un any d’inactivitat competitiva, aquest cap de setmana no només han pogut prendre el pols a la competició, sinó que també ho han pogut fer de manera presencial. Si bé les competicions de gimnàstica, fins al moment, s’han fet a través de trobades virtuals, aquest dissabte 24 d’abril, aquesta categoria ha pogut reviure la il·lusió i l’emoció de competir a Terrassa, en la segona fase de la Copa Catalana.

Després de descartar la participació en la primera fase pel poc rodatge degut al confinament, les noies d’Edat Escolar han estrenat temporada en gran i gaudint cada moment. I han estat 8 les gimnastes que han tornant a sentir sensacions sota l’escalf de la competició, fent un bon paper en el debut d’aquest curs esportiu marcat per la pandèmia.

Al nivell C4G, destaca la 7a posició de la general de Maria Burriel, mentre que Elia Vila, que va fer el 14è, es va imposar en paral·leles i va fer la millor tercera nota de competició en terra. La representant granollerina del nivell B4G, Georgina Vila, va destacar per la setena posició en paral·leles. I en C4P, Selena Boglarka, Elia Ibáñez, Saray Cano i Nora Vilardell van saber defensar-se en un nivell on hi van participar 56 gimnastes.