El Club Natació Granollers va deixar escapar, a casa, el partit d’anada dels playoffs per a les posicions 7 i 8 de la 1a Divisió Absoluta. Va ser davant el Molins de Rei, on ara espera capgirar el marcador en el segon assalt de l’eliminatòria que es disputarà dissabte 1 de maig. Un partit que acabarà de definir la classificació final d’ambdós equips a la lliga estatal.

A casa, els homes de Tomas Bruder van marcar territori només començar. Amb un parcial de 4-2 es va tancar el primer quart. No obstant, els visitants van aprofitar una baixada d’intensitat dels de Granollers i una sèrie d’errors ofensius, per contraatacar amb un punyent parcial de 0-4, que va deixar el marcador a 4-6 al descans. L’equip granollerí, a la represa, va saber reaccionar, aconseguint empatar a 9, a dos minuts i mig del final. L’encert de l’equip de Molins en aquests darrers minuts de partit, els va permetre endur-se la victòria, signant un 9-11 definitiu.

Aquesta setmana, el CNG segueix entrenant-se i ajustant el seu joc per enfrontar-se al partit que tancarà la seva participació a la lliga estatal d’enguany.

CN Granollers 9 – Molins de Rei 11
Parcials: 4-2, 0-4, 4-1, 1-4
Gols: Alberto Peralta (3), Joel Bertrán (2), Gerard Troyano (1), Albert Tarrés (1), Carlos Riesco (1), Dani López (1)