Iniciada la temporada per a les gimnastes que competeixen al campionat català d’Edat Escolar, amb una primera fase que va tenir lloc els dies 5 i 6 de febrer a Terrassa.  Bona participació del Club Natació Granollers, amb quatre representants, que van donar el màxim en aquest debut de competició.

La gimnasta més destacada va ser Aitana Antequera, que es va classificar en 13è lloc de la general de la categoria B4P, liderant el rànquing de terra en fer la millor nota de la competició. La seva companya Nora Garrido es va fer amb un 19è lloc a la general en la mateixa categoria, on hi van participar un total de 46 gimnastes.

Major participació i, per tant, més competitivitat en categoria C4G, on amb 97 gimnastes inscrites, Nora Vilardell i Selene Boglarka es van fer un lloc en la posició 40 i en la 70, respectivament, ambdues granollerines aconseguint la seva millor nota en l’aparell de salt de poltre.

El proper cap de setmana segueix la competició a Terrassa, on també hi participaran gimnastes d’Edat Escolar i de categoria de Base.