El Club Natació Granollers segueix mantenint-se a dalt a les Lligues de Figures tant Aleví com Infantil. En la 3a jornada celebrada el passat 5 de febrer al CN Manresa, les granollerines van tornar a copar les primeres posicions de la classificació d’ambdues categories.

En infantil, Aitana Navarro es va fer amb el 2n lloc, mentre que 7 de les seves companyes van poder classificar-se entre les 20 primeres d’un total de 102 participants: Saioa Nogales, 4a; Carla Lorenzo, 5a; Carla Roiz, 9a; Erica Bosch, 10a; Jana Francisco, 13a; Aina Baeza, 17a; Ona Soy, 19a.

Pel que fa a la categoria aleví, d’un total de 113 nedadores, el CNG en va classificar 7 al Top 20: Martina Garcia, 5a; Silvia Llorens, 7a; Arlet Arnan, 8a; Eire Diaz, 9a; Martina Anso, 12a; Abril Navarro, 13a; i Sara Cortés, 15a.

La quarta i última jornada de Lliga es disputarà al mes d’abril, i comptarà pel Campionat de Catalunya d’Estiu. D’altra banda, de la suma de les 4 jornades, s’obtindrà la classificació final de la Lliga de Figures, obtenint medalla les tres primeres esportistes amb major puntuació de cada categoria.