Victòria important per a l’absolut del Club Natació Granollers, que es va refer de la desfeta a casa, amb un treballat triomf a la piscina del líder, el CN Montjuïc. Els granollerins es van imposar per la mínima (14-15) en un matx que els apropa una mica més a promocionar a Divisió d’Honor.

La intensitat del partit disputat ahir dimecres 2 de febrer a Montjuïc es va mantenir fins al final. Si bé al segon quart, els de Tomas Bruder van posar entre les cordes a l’equip local, arribant al descans amb un 7-9, a la represa va tornar l’estira-i-arronsa. Els granollerins van saber jugar la pilota amb els boies i es van produir situacions de superioritat que es van saber aprofitar; tanmateix, es va veure un molt bon treball en equip, especialment en els superioritats del rival, el que va permetre anul·lar les accions ofensives del Montjuïc amb efectivitat.

Molt bon partit en una important jornada, de la que surten 3 punts molt valuosos per a no despenjar-se del grup de dalt. Ara, el CNG, que és 5è amb 18 punts, seguirà treballant per a encarar, el 12 de febrer, el partit ajornat del Caballa de Ceuta, que és 4t amb 19 punts. Caldrà estar atents també al què passi aquest cap de setmana, no només amb els de Ceuta -que juguen amb el Poble Nou, cuer-  sinó tanmateix amb el Premià, 3r amb també amb 19 punts -que juguen amb el Sevilla, segon-. D’aquests partits també depenen el futur del CNG, que ha de classificar-se entre els 4 primers per a poder disputar els playoffs.

CN Montjuïc 14 – CN Granollers 15
Parcials: 5-4, 2-5, 4-4, 3-2
Gols: Alberto Peralta (6), Aleksandar Velkov (2), Jan Ruiz (1), Gerard Valero (1), Pol Sánchez (1), Marc Vera (1), Joel Bertràn (1), Josep Colominas (1), Alex Ros (1)