Tot i les restriccions en aforament de piscina al 50% i les estrictes mesures de seguretat i higiene aplicades degut a la situació actual, els cursets de natació del Club Natació Granollers s’han iniciat amb la normalitat que comporta la nova realitat, acollint un total de 273 nens i nenes en la primera setmana de reinici de l’activitat, que va coincidir amb la tornada al col·le (14 de setembre). Una dada que, donades les circumstàncies, confirmen que les famílies segueixen apostant pels cursets de natació com a activitat extraescolar, confiant endemés que es realitza en un entorn segur i en un medi que ha quedat demostrat que no és transmissor del virus.

Els cursets, que es van haver d’aturar al mes de març, s’han reprès ara amb les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries del moment: ràtios de grups segons aforament, establiment de grups estables, desinfecció del material utilitzat… A més a més, els monitors duen mitjans de protecció com pantalles o mascaretes especials per l’aigua dissenyades pel Club, per a poder desenvolupar l’activitat dins de l’aigua amb els participants sense córrer cap risc per ningú. Es tracten de cursets de natació on hi participen infants de 2 a 15 anys, inscrits en sessions dividides per grups segons edat i nivells, i que s’imparteixen en diferents dies, de dilluns a divendres a partir de les 17:30h i fins les 20h, i dissabtes de 9h a 12:45h.

Una activitat, per altra banda, que va estar molt present durant el Campus d’Estiu que va organitzar el CNG, del 22 de juny al 10 de setembre, donant cobertura a les vacances escolars. I és que el casal d’estiu de l’entitat, dirigit a nens i nenes de 3 a 12 anys, va acollir, com ja és habitual, un curset de natació diari com a plat fort juntament amb altres activitats multiesportives i educatives. Adaptat també a la nova realitat, al Campus hi van participar 119 infants, que van poder gaudir amb total garanties d’un estiu al CNG.