L’equip absolut del Club Natació Granollers no va saber desplegar el seu millor joc a casa, davant el Rubí, en el segon partit de Copa Catalunya, que va tenir lloc ahir dimecres 23 de setembre. Un matx on els de Granollers es van entrebancar al segon període, el que va acabar derivant cap a un resultat final de 10 a 17.

Tant CNG com CN Rubí, equips de 1a Divisió Estatal, es van veure les cares per primer cop aquesta temporada en un encontre on el Rubí arribava amb els deures fets i reforçat amb jugadors de Divisió d’Honor (categoria superior) i amb un CNG encara esperant noves incorporacions per acabar de definir l’equip. Tot i així, el Granollers no va donar el seu braç a tòrcer i va poder contenir el rival ja en el primer període amb un 2-3. Al segon, però, el Rubí va aprofitar els desajustos locals per trencar el partit amb un 1-6, situant el marcador en un 3-9 al descans. Una diferència que el CNG no va poder revertir, tot i que sí que va poder ajustar en els darrers quarts, contenint el matx amb parcials de 3-4 i 4-4.

Els granollerins, que continuen la seva posada a punt per assentar les bases de cara a l’inici de Lliga Estatal de 1a Divisió, se’ls hi presenta un nou repte aquest dissabte 26 de setembre (12:30h) a casa del CN Catalunya, equip de Divisió d’Honor, en el tercer partit de Copa Catalunya.