Les nedadores d’artística júnior han tancat la seva participació a la Lliga Catalana a casa, en la 4a jornada celebrada el passat 21 d’abril al Club Natació Granollers. En aquesta última cita d’aquesta temporada de la categoria júnior es van disputar les rutines de duet i equip tècnic. Les granollerines, amb la seva actuació, van aconseguir penjar-se la medalla de plata, compartint podi amb el CN Kallipolis, primer, i el CN Tàrraco, tercer.

En la prova dels duets, el Club va ser baixa, ja que no hi va poder participar amb cap dels dos duets inscrits, degut a la lesió de dues nedadores, una de cada duet, el què va impedir tenir representativitat en aquesta prova. El CN Kallipolis va pujar al podi amb els seus tres duets.

En ser l’última jornada de lliga, es van fer lliurament de medalles també de la tercera jornada en què es van celebrar els solos tècnics, amb plata per Mireia Hernández i bronze per Clara Arboix. L’or el va recollir Iris Tió, del Kallipolis. Les dues primeres jornades de lliga es van centrar en les competicions d’elements tècnics.