L’equip absolut del Club Natació Granollers afrontarà els dies 8 i 9 de febrer, la 2a Fase de la Lliga Iberdrola de 2a Divisió, competició estatal per equips absoluts que tindrà lloc a Sevilla. Amb l’objectiu d’endur-se la medalla d’or, el CNG s’ha reforçat per poder cobrir les baixes i poder així mantenir el nivell que els va permetre guanyar al primera cita.

Les gimnastes que formen equip són Berta Pujadas, Etna Abella, Marina Esteban, Andrea Villarroya, Carlota García, a més a més de l’entrenadora Fabiana Dorante, que competirà en paral·leles i barra, per intentar compensar les baixes d’Alba Alguacial, que es va retirar a final del 2019 i d’Helena Lucas, que està participant amb la selecció catalana al torneig internacional de Houston.

Recordem que l’objectiu del CNG és guanyar les tres fases d’aquesta 2a Divisió, per tal de prescindir de disputar la final i aconseguir, de manera automàtica, recuperar la 1a Divisió que van perdre la temporda passada.