Bones sensacions de les benjamines del Club Natació Granollers en la seva primera cita de la temporada, on el passat diumenge 2 de febrer van debutar a la Piscina Sant Jordi de Barcelona, en la 1a jornada del Campionat de Catalunya. Els tres equips de benjamines van fer un bon paper en cada una de les categories, ocupant llocs destacats en la classificació d’aquesta primera competició de Figures.

Les nedadores més petites de la secció, les de l’equip Benjamí 1, van tenir una molt bona estrena en competició, tenint en compte que l’important no són els resultats sinó el fet d’assolir bé els conceptes bàsics de l’esport de la natació artística i d’aquesta manera assegurar un bon futur per a la secció. D’aquesta manera, d’entre un total de 63 participants, la granollerina Berta Sánchez va ser la més destacada ocupant la quarta posició de la classificació, seguida de l’Abril Figueredo amb un meritori 16è lloc. Tanmateix, Isona Pujet va fer el 27è lloc, Clàudia Martínez el 28è, Carla Corbacho i Marta Mestre van compartir el 33è, i Berta Martínez el 57è.

Pel  que al Benjamí 2, d’entre un total de 93 esportistes, Mariona Navas va liderar la classificació, seguida de Mia Sitjes, al 4t lloc; Carlota Fernández, 6è; Blanca Pérez, 9è; Emma Vilar, 10è; Valeria Redón, 20è; Lúa Llistar, 21è; Carla Guerrero, 27è; Índia Arnan, 35è; Natalia Gómez, 39è; i Maria Gómez, 47è. Uns resultats molts satisfactoris, fent un molt bon treball en aquesta competició i ocupant llocs de la part alta, tot i ser de les més petites d’aquesta categoria.

Feina ben feta també la que van demostrar les nedadores de l’equip Benjamí 3 en aquesta 1a jornada, on Abril Navarro va ocupar el primer lloc, seguida d’Irene Carrillo, 4a; Xènia Villagrasa, 7a; Emma Sobrino, 20a; Ainhoa Puig, 29a; Alba Rodríguez, 33a; Carla Brustenga, 35a; Núria Vilar, 37a; Marla Pérez, 42a; Aran Jiménez, 44a; Iria Marmol, 46a; Júlia Soy, 49a; Noa Ferrer, 51a; Lamiae Guezzar, 53a; i Anna Rodríguez, 71a, d’un total de 93 participants.

Les nedadores ja continuen amb la seva preparació de cara a la propera cita que serà al mes d’abril, quan afrontin la 2a jornada del Campionat de Catalunya.