Superant la barrera dels 200.000 metres, l’Ekipet es va imposar a les 12 Hores Swimming&Cycling by Quorum, acumulant un total de 225.000 metres (180.300 metres nedant i 45.000 en bicicleta), amb els que va trencar el rècord de la prova, va arrabassar el títol a l’equip dels 200.000 (guanyadors de l’anterior edició) i va pujar al primer esglaó del podi d’aquesta quarta edició de la competició, organitzada pel Club Natació Granollers el passat dissabte 8 de juny.

L’Ekipet -una formació integrada pels socis del CNG Paco Fernández, David Fernández, Guillem Amargant, Pol Oliveros, Martí Cordero, Ignasi Espada, Esteban Mangas, Albert Gros, Xavier Vila i Pere Pou- es va anar desmarcant del seu màxim rival, els 200.000, que van acumular durant les 12 hores de competició un total de 176.200 metres (116.200 nedant i 60.000 en bici). A l’equador de la prova, ambdós equips ja s’havien assegurat plaça al podi, posant distància amb la resta de competidors. Els 200.000, que no van poder revalidar el títol, l’integraven els socis Israel Muñoz, Jordi Clapera, Toni Ros, David Cervera, Albert Carrasco, Marc Vera, Francesc Viejo, Oscar Maroto, Martí Cera i el no soci David Castell.

En tercera posició es va classificar l’equip dels The Swimsons, amb els socis Lorena Morales, Vanessa Cornadó, Raquel Vall, Núria Lancharro, Carmen Alonso, Jordi Mas, Ana Maria Cantueso, Sergi Rueda, Blanca Moreno i Oscar González. Una formació que va lluitar fins al final per fer-se amb la plaça al podi, després d’acabar la prova amb un total de 133.900 metres, 56.400 d’aquests a la piscina.

La classificació es va completar amb la quarta posició per l’equip dels Torpedos Asesinos (110.400 metres), cinquena per New Iron Souls (96.100), sisena per Baby Legends (79.500), setena per Fans de la Dori (66.100) i vuitena per Cross Fat (63.100). Una prova de resistència que finalment van completar els vuit equips, amb una vuitena de participants, que van poder gaudir d’una competició esportiva emmarcada en un ambient lúdic, que va transcórrer a la zona exterior del Club, amb la prova de natació a la piscina descoberta de 50 metres, i la de ciclisme sobre bicicletes de cycling.

Una competició que cada any genera molt d’interès i que guanya l’equip que acumula més metres de swimming i cycling (equivalència de 1.5000 metres/hora) al final de les 12h de competició, enguany patrocinada per Quorum.