Actuació impecable la de la gimnasta del Club Natació Granollers, Berta Pujadas, amb la selecció espanyola júnior a la Flanders International Team Challenge, celebrada del 6 al 10 de juny a la ciutat belga Ghent. Pujadas va contribuir a l’èxit de l’equip espanyol mixt (integrat per cinc gimnastes júniors i cinc sèniors), que es va classificar en meritori cinquè lloc d’un torneig on hi van participar països com Romania, Itàlia, Alemanya, Noruega…

Pujadas, integrant de l’equip júnior, va participar en tres dels quatre aparells (salt de poltre, barra d’equilibris i paral·leles), aconseguint a nivell individual, una setena posició a la general d’entre un total de 69 participants de la categoria. Una molt bona contribució per a què l’equip espanyol assolís el cinquè lloc.

Ara Pujadas està a l’espera de la convocatòria definitiva de les gimnastes que participaran al Mundial Júnior d’Hongria, després d’estar convocada de manera provisional per la Real Federación Española de Gimnasia, que va anunciar que faria la publicació oficial de la convocatòria després del torneig de Flanders.