L’exgimnasta olímpica i entrenadora del Club, Aurora Morata, ha procedit a la lectura pública del Manifest del món de l’Esport, aquest matí 25 de novembre al hall de l’entitat, amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones. Un Manifest, elaborat pel Consell Català de l’Esport, al qual el Club s’hi ha adherit, i a través del qual reivindica el dret de totes les dones a viure lliures de violència, condemna totes i cada una de les manifestacions de violència masclista i es compromet a unir esforços per eradicar-la.

Aquesta lectura, que forma part de les jornades que es realitzen a Catalunya, del 23 al 29 de novembre a les entitats i clubs adherits al Manifest, van a càrrec de persones d’especial significació, vinculades a l’esport i a l’entitat en qüestió. En aquesta ocasió, l’Aurora Morata ha estat escollida com a representant del Club, portant 35 anys vinculada a l’entitat, primer com a gimnasta, aconseguint la millor classificació en la història de la gimnàstica espanyola en uns Jocs Olímpics (Moscou’80); i després com a entrenadora, on a l’actualitat dirigeix la secció de gimnàstica artística tant femenina com masculina.

Per a acabar de commemorar el Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, durant tota aquesta jornada de dimecres, els entrenadors i tècnics d’activitats dirigides, llegiran un fragment del Manifest abans d’iniciar els entrenaments i les classes.