L’absolut segueix sumant i ja són tres les victòries consecutives. Va ser ahir dimecres, quan l’equip de 1a Divisió va imposar-se a casa, davant d’un dels rivals de la part alta, el CN Rubí, que és tercer amb 32 punts i un partit més. El CNG, 8è amb 21 punts i un partit menys, va treure pit amb un dels grans i va guanyar el matx per 8 gols a 7.

Molt bon partit el que va fer els granollerins, amb gran un inici amb el que van aconseguir posar-se 3 gols per davant, tancant el primer quart amb un 4-1. A la represa, però, els de Tomas Bruder es van encallar a l’atac i van baixar la guàrdia en defensa, fet que van aprofitar els locals per créixer-se davant el seu rival. Però el Granollers va saber aturar-ho a temps i va tornar a recuperar el seu joc, aconseguint desencallar el partit amb un darrer gol, fruit d’una contra, que va permetre que els tres punts es quedessin a casa.

El proper partit de lliga es disputarà dissabte 29, a la piscina d’un altre os dur, l’Horta, quart classificat amb 27 punts.

CN Granollers 8 – CN Rubí 7
Parcials:
4-1, 1-2, 2-2, 1-2
Gols: Josep Puig (2), Joel Bertrán (2), Max Molnar (1), Oscar Cervetto (1), Albert Tarrés (1) i Marc Tarrés (1).