L’equip absolut de 1a Divisió Estatal va posar entre les cordes a l’Horta, un dels ossos durs de la lliga, a casa seva, quan el passat dissabte 29 de febrer es van enfrontar en el partit corresponent a la 17a jornada. Un matx que va acabar amb un resultat final de 16 a 15 gols a favor de l’Horta, que va veure com el Granollers va es va créixer a casa seva i va estar apunt d’endur-se els tres punts el joc.

L’Horta, quart classificat amb 30 punts, va rebre el Granollers, vuitè amb 21 punts, que va agafar les regnes del partit tot just començar. Molt bon inici dels granollerins que va col·locar el lluminós a 3-7 a la primera part, gestionant el partit amb contundència i eficàcia tant en atac com en defensa. Amb un 8-11 al descans, els de Tomas Bruder van sortir a la represa amb presses per tancar el partit, fet que va provocar un desgavell defensiu que va permetre que l’Horta entrés en dinàmica i aprofités els errors granollerins per a escurçar distàncies i capgirar el marcador. Un matx amb el que el Granollers va fregar la victòria, deixant escapar tres valuosos punts que els hagués permès escalar posicions en una taula molt ajustada a la part mitja.

Ara, el CNG treballa per al següent encontre de la lliga, que l’emplaçarà dissabte 14 de març a Saragossa, per a batre’s a l’Helios, 10è classificat amb 14 punts.

CN Horta 16 – CN Granollers 15
Parcials:
3-7, 5-4, 4-2, 4-2
Gols: Joel Bertrán (4), Josep Puig (3), Daniel López (3), Albert Tarrés (2), Marc Tarrés (2) i Gerard Troyano (1).