Amb la voluntat de reivindicar el paper de la dona a la societat i el feminisme per a denunciar el sexisme, el Club Natació Granollers vol commemorar el Dia Internacional de la Dona (8 de març), posant el focus en la dona, amb activitats especials i exclusivament pensades per i en ella.

D’aquesta manera, divendres 6 de març, hi ha programat un taller d’autodefensa a càrrec de Virgina Ojeda, taekondista i especialista en defensa personal. Una sessió de dues hores, de 18h a 20h, dirigida a dones, a partir de 12 anys.

Tanmateix, dissabte 7 de març, a partir de les 11h està programada una xerrada-taller dirigida per Isabel Huertas, membre de la secretaria de dones de CCOO, titulada ‘8M, jornada feminista, denúncia i acció!”. Huertas també explicarà un cas personal i, en acabar, hi haurà un petit refrigeri per a totes les assistents i poder, així, intercanviar impressions.

Les activitats per al Dia Internacional de la Dona són gratuïtes i estan obertes a sòcies i no sòcies. Cal, però, inscripció prèvia.