Duffman amb Duffwoman, superherois d’Els Simpson, han estat els guanyadors del concurs de disfresses que el Club Natació Granollers ha organitzat en el marc de la celebració del Carnestoltes 2020. Així ho ha fallat el jurat integrat per cinc treballadors del Club, que han valorat, entre les fotografies publicades a les xarxes i que reunien els requisits de les bases del concurs, “el valor artístic, identificatiu i genuí de la festa”.

Un jurat que ha estat integrat per personal de diferents àrees del CNG: Jaume Relats (seccions esportives), Israel Muñoz (gestió), Alicia Rodríguez (fitness i aigua), Adrià Sardò (seccions) i Mercè Humedas (gestió). Amb la seva decisió, han atorgat el premi a aquesta fotografia dels Duff, equivalent a un xec de 6€ per persona a descomptar a serveis i abonaments del Club Natació Granollers.

El concurs s’ha celebrat del 18 al 21 de febrer, on els participants havien de penjar fotos a Instagram o Facebook amb l’etiqueta #cngcarnaval, realitzades al photocall situat al hall del Club.

A banda del concurs, el CNG ha dotat d’un to més festius les activitats dirigides habituals, per tal de celebrar amb els socis i sòcies el carnaval.