L’equip absolut del Club Natació Granollers no va poder sumar els tres punts davant dels madrilenys de La Latina, perdent la imbatibilitat a casa, on feia 2 anys que no perdia. I ho va fer per la mínima, amb un ajustat 10-11, que va donar la victòria a l’equip visitant.

Tot i que els granollerins van dominar durant la primera part, arribant al descans amb un clar 7 a 3, els madrilenys es van créixer a la represa i es van anar apropant al lluminós fins a empatar el matx. No va ser, però, fins a l’últim minut que La Latina es va col·locar per davant. El Granollers va intentar igualar el partit, però a 5 segons del final, la pilota va picar el pal i el contraatac dels visitants va acabar amb un 9 a 11. Tot i així, un gol de Borja Furió des del centre del camp i pràcticament sobre la botzina, va maquillar el resultat final amb l’ajustat 10-11.

Amb aquesta, els absoluts del Granollers sumen la quarta derrota de la lliga, situant-los en la 6a posició, allunyats de la zona de descens i superant amb bona nota els objectius fixats a l’inici de la temporada: aconseguir la permanència. Ara toca descansar i la lliga es reprendrà el 7 de gener, a Ceuta, davant d’un altre rival directe, el CN Caballa, que ara és 5è.