Bon partit de l’equip absolut de waterpolo del Club Natació Granollers en la represa de la competició, ahir dimecres 16 de desembre al vespre, en el matx que el va enfrontar amb el CN Vallirana. Va ser el primer encontre disputat després de la llarga aturada per la pandèmia, i amb el què s’inicia la fase de grups de Copa Catalunya. Tot i que a l’equip de Tomàs Bruder li han d’arribar reforços, les sensacions van ser molt bones, aconseguint una còmoda victòria en aquest primer partit de temporada.

A priori, el partit era fàcil. I el resultat així ho va acabar reflectint: 22-8. El CNG, que és equip de 1a Divisió Estatal, va rebre el CN Vallirana, rival de 1a Catalana. La diferència de categoria i el fet de jugar a casa, va ser un avantatge pels locals, que van dominar el partit des del primer moment, amb un visitant que sempre va anar a remolc. Els de Brudervan fer una gran feina a piscina, aprofitant aquest matx per entrar en dinàmiques de joc i de competició.

Aquesta fase eliminatòria, on el CNG milita al grup C, es disputa a única volta. Superat al Vallirana, els granollerins s’hauran d’afrontar dimecres 23 de setembre, a les 20:45h al Rubí de 1a Divisió. En igualtat de categoria, però amb el punt a favor de disputar-se de nou a casa.

Degut als protocols de seguretat i aforaments, tant els participants com el públic assistent accediran per la porta d’accés habilitada als Jardins de Lluís, seguint en tot moment les mesures establertes.