Després de la llarga aturada per la pandèmia, la competició de waterpolo torna avui, 16 de desembre, de la mà de la Federació Catalana de Natació, que organitza el Torneig de la Represa – Copa Catalunya. I l’equip absolut del Club Natació Granollers s’estrena a casa, en aquest inici de torneig, en el partit que disputarà avui dimecres, a les 20:45h, contra el CN Vallirana.

Aquesta competició, on hi participen 18 equips catalans de diferents categories, comença avui en una fase de grups a una única volta. El CNG es troba al grup C, i té com a primer rival el CN Vallirana, de 1a Catalana. El CNG, que disputa la 1a Divisió Estatal, es veurà amb els del Baix Llobregat avui en aquesta primera ronda eliminatòria, on també CNG s’enfrontarà al CN Terrassa i el CN Catalunya de Divisió d’Honor i el CN Rubí de 1a Divisió. Un cop finalitzada aquesta fase, es jugaran els quarts de final a doble partit i semis amb el mateix sistema, fins a arribar a la final de Copa Catalana, els dies 30 i 31 de gener.

Aquest primer matx es disputarà a la piscina exterior del Club Natació Granollers i estarà marcat per totes les mesures i protocols d’higiene i seguretat per les competicions que es disputaran aquesta nova temporada. Una competició, per altra banda, que servirà de test de cara al debut de la lliga RFEN, on el CNG s’estrenarà el 31 d’octubre a casa contra CN Helios.

Degut als protocols de seguretat i aforaments, tant els participants com el públic assistent accediran per la porta d’accés habilitada als Jardins de Lluís, seguint en tot moment les mesures establertes.