L’absolut de 1a Divisió Estatal afronta el darrer partit de Copa Federació, aquest dijous 14 de juny a les 20:45h a casa, rebent al cuer de la classificació, el CN Poble Nou de 1a Catalana. El CNG que es manté a mitja taula, va enfrontar-se la jornada passada amb el CN Catalunya de Divisió d’Honor, perdent per la mínima (10-9). I és que recordem que en aquesta Copa Federació poden inscriure’s els clubs catalans que militen a qualsevol de les categories.

Davant del CN Catalunya, que també va plantejar el partit com a test de cara a la propera temporada, ambdós equips van jugar amb la meitat de la seva plantilla integrada per jugadors de categories inferiors, per a donar-los-hi minuts com a projecció al primer equip. Va ser un matx igualat a l’inici, amb un parcial de 3-3, que es va trencar en el moment en que el Catalunya es va posar a tres gols per davant. A l’últim quart, es va poder ajustar el marcador amb el 10-9 definitiu.

Aquest dijous, amb el CN Granollers en el quart lloc de la classificació, es tanca la competició de Copa Federació, on Pablo Quattrocchio haurà pogut provar noves tàctiques i dinàmiques d’equip per a encarar de la millor manera possible la propera temporada lliguera a 1a Divisió.