Excel·lent actuació de les nedadores d’artística del Club Natació Granollers al Campionat de Catalunya de Rutines per Grups d’Edat i d’Escoles, que va tenir lloc els dies 9 i 10 a Reus. El Club, amb 10 medalles, va ser un dels grans protagonistes de la competició, amb tres medalles d’or, tres de plata i quatre de bronze.

L’infantil A va fer les delícies del públic amb l’equip, mereixent el títol de campiones de Catalunya per equips. Van compartir podi amb el Sabadell, segon, i el Kallipolis, tercer. L’infantil B es va classificar en un meritori 5è lloc. Però no van ser les úniques medalles de la categoria obtingudes en aquest Català, perquè tant al solo com al duo es va fer doble podi. Al primer esglaó dels duets van pujar Judith Calvo i Martina Corona, que es van penjar la medalla de campiones de Catalunya, mentre que al tercer calaix va ser ocupat per Regina Casino i Clàudia Solé. Quart lloc pel duet de Clàudia Julià i Valeria Parra. Als solos, Judith Calvo es va proclamar subcampiona de Catalunya mentre que Martina Coronado va penjar-se el bronze. En 10è lloc es va classificar June Retana.

En categoria aleví, l’equip CNG A es va alçar amb el títol de campió de Catalunya, amb el Sabadell com a subcampió i amb el bronze pel Kallipolis. 5a gran posició per a l’equip B en aquesta modalitat. Tanmateix, Ariadna Conesa i Marina Navarro es van proclamar subcampiones de Catalunya, mentre que el duet d’Alba Busquets i Aitana Navarro va fer el 4t lloc, i l’integrat per Paula Rios i Clara Coll va ser 7è. Van actuar com a preswimmers, el duet mixt integrat per Lluc Sanz i Sara Hernández, que es van estrenar en una competició. Als solos, bronze per Ariadna Conesa, Alba Busquets va fer el 5è lloc i la 12a posició va ser per Sara Hernández.

Pel que fa al Campionat de Catalunya d’Escoles on es va participar en la modalitat de combo, les nedarores de la categoria benjamina 1,  van aconseguir proclamar-se subcampiones de Catalunya; en categoria benjamina 3, on es van presentar dos combos, l’equip A va fer bronze i el B el 4t lloc; en benjamí 2, encara avui el resultat és provisional, però tot apunta a un 4t i 6è lloc.