Dos nedadors del Club Natació Granollers van participar a la primera citat del Circuit Mare Nostrum, que va tenir lloc a Canet en  Rousillon (França) els dies 9 i 10 de juny. Els júniors Marcos Gil i Júlia Pujadas van estar convocats en aquesta competició internacional amb la selecció espanyola absoluta i selecció catalana absoluta, respectivament, fent un bon paper.

Pujadas, amb la catalana, va poder classificar-se per a disputar la final B dels 200 papallona, aconseguint el 4t lloc amb un temps de 2.13.53. Destacar, tanmateix, el 9è lloc als 400 estils i el 19è als 200 estils. Amb l’espanyola, Gil va destacar amb el seu 8è lloc als 1.500 lliures i amb la 10a posició als 400 lliures.

Ambdós nedadors han estat convocats només per aquesta primera prova del Mare Nostrum, integrada per tres etapes (Canet-Barcelona-Mònaco), on es donen cita els millors nedadors del moment.