Aquest cap de setmana es posa en marxa la temporada 2018-2019 de Primera Divisió Estatal Absoluta, i el tècnic Pablo Quattrocchio es mostra optimista al respecte, amb un objectiu clar: “Situar-se a la part alta de la taula al final de la competició, així com conformar i estabilitzar un equip que permeti a mig termini l’ascens a la màxima divisió”.

Per aconseguir arribar-hi, Quattrocchio ha reformulat l’equip, amb noves incorporacions per a reforçar l’equip després de baixes com les de Nil Carreras, Adso Fernández, Guille Matas, que posen fi a la seva carrera a l’esport de waterpolo, i Borja Furió, que inicia un nou projecte esportiu CW Castellón de 2a Divisió. D’aquesta manera, l’absolut es veu reforçat amb fitxatges com Esteban Gómez, procedent de l’Echeyde (equip de Tenerife a la Divisió d’Honor), Raul Loste (cedit pel CN Mataró de Divisió d’Honor) i Diego Villar, provinent del Perú. El tècnic assegura que aquestes incorporacions suposen un plus de recursos individuals que “permetran a l’equip mirar de front cap a la part alta de la classificació”.

Després de dues temporades a Primera Divisió, l’entrenador considera que ha pogut estudiar la categoria i dur a terme les preparacions tècniques, tàctiques, físiques i psicològiques com per a elevar l’ambició dels seus objectius per la present temporada. Han resultat igualment importants les reformes d’infraestructura a espais com la piscina exterior, on a partir d’ara s’entrenen i es disputen els partits, i que ja disposa de dimensions reglamentaries per a disputar la Divisió d’Honor, fet que suposa un ‘’enorme salt de qualitat’’ de cara a l’objectiu d’ascens a aquesta categoria.

Per altra banda, la secció esportiva de waterpolo dóna la benvinguda a Alex Osses, ex entrenador del Terrassa i de la Federació Catalana als centres d’alt rendiment, que permetrà un salt qualitatiu en la preparació dels equips base, que aquesta setmana inicien la temporada, com l’absolut, que aquest dissabte 20 d’octubre (18:15h) disputa el primer partit de la 1a Divisió a l’UE Horta.