El Club recupera la col·laboració iniciada fa unes temporades amb la Deportiva Nautica Portugalete (DNP), i amplia el conveni d’aleshores per a assessorar i formar, amb caràcter mensual, a l’equip tècnic i esportistes de diferents categories de natació artística d’aquesta entitat basca. Per aquesta col·laboració, la directora esportiva del Club, Muriel Escalé, es desplaça a Portugalete, on aquest cap de setmana, 13 i 14 d’octubre, ja ha treballat amb l’equip júnior.

El proper mes, la col·laboració anirà més enllà, ja que a banda de l’Escalé, l’equip júnior del Club també viatjarà a Portugalete. A banda de l’assessorament tècnic que rebrà la DNP, els equips júniors d’ambdues entitats viuran l’experiència de l’intercanvi, on no només compartiran sessions específiques d’entrenament, sinó que conviuran amb les famílies basques, apropant-se una mica més a la seva cultura. Més endavant, les noies del DNP tornaran la visita a Granollers.

Aquest conveni reforça el CNG com a entitat formadora, que s’ha convertit en un referent en l’assessorament tècnic i esportiu de clubs d’arreu de l’Estat com també d’Europa (Holanda, Bèlgica, Finlàndia…).