El Club Natació Granollers s’ha classificat amb l’equip absolut masculí per participar a la Copa d’Espanya de Clubs de Segona Divisió que tindrà lloc a Castelló els propers 21, 22 i 23 de desembre. Serà la seva segona participació després d’haver fet història l’any passat, en classificar-se per primera vegada.

L’actuació dels nedadors en el debut a la Copa va ser molt positiva, classificant-se en 14è lloc. No obstant, aquesta posició no els va permetre mantenir la categoria, pel que han hagut de tornar a realitzar la preinscripció a la Real Federación Española de Natación, que per puntuació obtinguda segons mèrits, han tornat a obtenir el passi a la categoria.

Per altra banda, l’equip femení continuarà competint a Primera Divisió, després de mantenir la categoria l’any passat. Enguany, però, comptaran amb una baixa destacada, de Júlia Pujadas, que ha fitxat pel CN Sant Andreu. La Copa d’Espanya de Clubs femenina de Primera Divisió també es disputarà del 21 al 23 de desembre, en aquest cas a Gijón.

L’objectiu d’ambdós equips del Club Natació Granollers aquesta temporada és mantenir-se a les divisions on competeixen de la Copa d’Espanya de Clubs.