Bon partit de l’equip absolut femení del Club Natació Granollers a casa del Sant Adrià. Les granollerines es van refer de derrota davant líder, amb una victòria ben treballada a casa del cuer, que li dona ales per escalar fins a la 8a posició de la classificació de la lliga catalana de 1a Divisió.

Amb un joc molt endreçat tant en defensa com en atac, el CNG va imposar el seu joc ja al segon quart, mantenint un bon ritme fins al final. El marcador es va tancar amb un 10-15, després de què les granollerines reflectissin a la piscina el bon treball realitzat durant la setmana.

Aquest dissabte 24 d’abril, a les 18:40h, juguen una nova jornada de lliga a casa, rebent el penúltim de la classificació, el CN L’Hospitalet, amb només una victòria (8 punts). El CNG arriba a aquest partit amb 10 punts, sumant 3 victòries. Aquesta jornada ja es disputarà amb públic, acomplint amb totes les mesures i protocols de les competicions del moment.

CW Sant Andrià 10 – CN Granollers 15
Parcials:
3-3, 1-3, 4-6, 2-3

Pel que fa als equips de base, destacar els benjamins que es van estrenar en temporada, amb dos molt bons partits disputats, que van acabar en victòria per 6-0 davant el Premià i en derrota amb el Terrassa per 4-2. Els infantils A, van fer un gran matx a la piscina del Santa Eulàlia, essent molt superior que els locals i deixant el marcador amb un contundent 4-18. I els cadets van caure a Terrassa, rival que es imposar fermament amb un clar 11-4.