Les dues màximes exponents del Club Natació Granollers, Berta Pujadas i Helena Lucas, va aconseguir l’or en la 1a fase de la lliga catalana en la competició que es va realitzar de manera virtual. I és que ambdues gimnastes becades al Centre d’Alt Rendiment, van aconseguir la màxima puntuació en la màxima categoria de la competició, la Via Olímpica.

Berta Pujadas, competint al màxim nivell (VO10), es va imposar en aquest inici de lliga, obtenint la millor nota de la competició a salt de poltre i paral·leles. Van completar els bons resultats en aquesta categoria de VO10, Joana Sarrate en classificar-se en 6è lloc. Marina Esteban només va competir en salt de poltre i barra d’equilibris, fent en ambdós aparells en 4t lloc, i obtenint un 11è a la general. Ona Perxachs, per la seva banda, va executar els exercicis de salt i de paral·leles amb un 9è i 10è lloc respectivament i una classificació final de 14a posició.

En categoria VO9, Helena Lucas va ser la guanyadora de la jornada, amb la millor nota en salt i la segona millor puntuació en paral·leles. La seva companya Carlota Garcia, va fer-se amb el 8è lloc de la general, aconseguint la millor nota de la competició en terra.