La trajectòria ascendent dels darrers anys, ha permès que el primer equip de waterpolo del Club Natació Granollers jugui per primera vegada a la història a Primera Divisió. Debutarà en la categoria de plata del waterpolo estatal aquest dissabte 15 d’octubre (18h), a casa del Tres Cantos (Madrid), un rival fort i amb experiència en aquesta lliga, on fa cinc temporades que hi juga.

Aquest serà el primer desplaçament d’una temporada molt exigent, pel què els homes de Pablo Quattrocchio s’han preparat a consciència tant físicament com mentalment, amb l’objectiu de mantenir la categoria. Per a afrontar la campanya, el bloc de l’any es manté, i es reforça amb dues noves incorporacions: Joan Basté (CN Sant Andreu) i David Díaz (CN Mataró). A més a més, pugen els juvenils David Jurado, Arnau Peral i Daniel López, endemés de la continuïtat de Josep Puig i Adrian Rodríguez. Han causat baixa de l’equip, Pau Carod, Joan Garcia i Sergi Grau.

Aquest dissabte es donarà el tret de sortida a aquesta lliga que no coneix treves i que finalitzarà el 22 d’abril. Pel camí, el CN Granollers s’haurà enfrontar a rivals com el Sevilla, Tenerife-Echeyde, Dos Hermanas, Askartza, Ceuta, Sant Feliu, Horta…