La primera participació de socis no federats representant al Club Natació Granollers en una competició, ha estat més que satisfactòria. La vintena de socis que van nedar la V Marnaton eDreams Barcelona by VW California del passat 5 de maig, van fer una gran actuació, superant les expectatives. I és que els nedadors que hi van prendre part van finalitzar la travessa per sota dels temps previstos.

Els socis de la prova dels 2k, van acabar-la per sota dels 50 minuts… un gran temps tenint en compte, a més a més, que els participants no havien fet mai abans una competició d’aigües obertes. Els primers en arribar a la meta, Mireia Zanuy i Franc Gómez, la van fer en 40 minuts. Pel que fa als 4k, gran temps també el realitzat pels socis, acabant tots abans de l’1h30m. Els primers en finalitzar-la van fer 1h09min i van ser el soci Carlos Rojas i el no soci Josep Sánchez, que va participar com a CNG després de preparar-se amb el programa Entrena’t per la Travessa del Club, que també estava obert a no socis.

I és que els tots els participants en aquesta Marnaton es van entrenar amb aquest programa (Entrena’t per la Travessa), de 13 setmanes de preparació, a càrrec d’entrenadors de la secció esportiva de natació del Club. Un programa pioner, ja que per primera vegada, entrenadors de natació van preparar a socis no federats per a participar en una competició. I gràcies als coneixements i les tècniques d’aquests -que formen els esportistes que participen en campionats estatals i internacionals de natació, així com en competicions en aigües obertes- van poder afrontar aquest repte satisfactòriament.

En aquest programa s’han entrenat 40 socis, però, ha estat només la meitat els que han afrontat la Travessa del passat cap de setmana, ja que alguns volien preparar-se de cara a d’altres competicions d’aigües obertes. Degut a l’èxit d’aquesta primera edició de l’Entrena’t per la Travessa, el Club reedita el programa, amb un treball de 8 setmanes i amb un nou objectiu, la Marnaton de Sant Feliu de Guixols que tindrà lloc el 30 de juny, on les places es van esgotar en pocs dies.