Gran participació dels nedadors del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern que va tenir lloc del 23 al 26 de desembre al CN Barcelona. La nedadora més destacada va ser Júlia Pujadas, que sent júnior, va aconseguir la medalla de bronze absoluta als 200 papallona.

Per altra banda, disputant la final B, Cassandra Gimeno es va classificar en 13è lloc als 100 braça i en 16è als 50 braça; prova aquesta última on Raimon Bosch va fer el 14è lloc.

A nivell individual, Bosch també va aconseguir el 22è lloc als 100 braça; Palmira Chaparro, que va disputar els lliures, va fer el 19è lloc als 50, el 37è als 100 i 200, el 38è als 400 i el 33è als 800; Lluís Escrits va classificar-se en 22a posició als 1.500 lliures; Andrés Villarreal el 44è als 50 lliures; Victor Masip el 48è als 100 papallona; i Judith Torras el 50è als 400 lliures.

El Club també va tenir representació als relleus amb l’equip femení, aconseguint un 9è lloc als 4×100 lliures, una 10a posició als 4×200 lliures, i es va classificar en 13è lloc als 4×100 estils.

En la classificació per clubs, el CNG va aconseguir la 14a posició en categoria femenina i la 44a en masculina.