La nedadora del Club Natació Granollers, Estel Xuan Galo, s’ha proclamat campiona de Catalunya d’Aigües Obertes en categoria júnior 1, després de nedar la prova dels 7,5k en un temps de 1:33:44.3, que es va celebrar a l’Estany de Banyoles. Una competició que acollia paral·lelament el Campionat d’Espanya Open, on Galo es va classificar en 6è lloc.

El CNG també va tenir representació absoluta en la competició catalana amb Núria Vera que, amb un temps de 1:07:51.7, va completar la prova dels 5k, aconseguint una meritòria 6a posició.

La de Banyoles, és la més gran competició de l’especialitat que es fa a tot el territori, i la primera de la temporada que se celebra en pandèmia. Va ser una bona ocasió per a veure, del 18 al 20 de juny, a nedadors nacionals i internacionals de gran volada, així com poder veure les nedadores del CNG com segueixen estant en bona forma i celebrar, de nou, un podi granollerí en aigües obertes.