L’equip absolut de gimnàstica artística femenina del Club Natació Granollers torna a ser equip de 1a Divisió, després d’una gran actuació a la 1a jornada de Lliga Iberdrola, de caràcter estatal, que va tenir lloc els passats dies 19 i 20 de juny a Gironella. El CNG aconsegueix així l’ascens, després d’un any a 2a Divisió (2020), competició que va quedar aturada després de la 2a jornada a causa de la pandèmia.

Ara, en la 1a jornada del 2021, l’equip integrat per Berta Pujadas, Helena Lucas, Joana Sarrate, Carlota Garcia i Marina Esteban han fet una excel·lent competició, que els ha permès recuperar la categoria de 1a Divisió. I és que, de manera excepcional a causa de la situació de la temporada passada, la Real Federación Española de Gimnasia ha plantejat aquest inici de temporada com a jornada classificatòria per establir les divisions definitives de la Lliga. D’aquesta manera, 4 equips es disputaven les 2 places disponibles de Primera, que finalment han estat pel CNG, que ha sumat 180,333 punts, i pel CG Terrassa, amb 176,734 punts.

A banda d’haver aconseguit l’ascens, el CNG, per puntuació, s’ha classificat en 6è lloc de la general, aconseguint que dues de les seves gimnastes pugessin al podi de Primera a nivell individual: Helena Lucas per a penjar-se la plata i Berta Pujadas pel bronze.

La propera jornada, que es disputarà a l’octubre, el CNG ja estarà competint amb els 8 millors clubs d’Espanya, entre els que es troben el balear Xelska i els catalans Egiba, Les Moreres, La Salle, Salt i Osona.