Bany d’or per al Club Natació Granollers, que va arrasar al Campionat de Catalunya de Rutines d’Estiu Benjamí, Aleví, Infantil i Júnior, que va tenir lloc els dies 19 i 20 de juny a Lleida. Una competició on el CNG va dominar en totes les categories, eixamplant el palmarès del Club amb 6 medalles d’or, 2 de plata i 1 de bronze.

En categoria júnior, el duet d’Irene Garrido i Regina Casino es van proclamar campiones de Catalunya, compartint podi amb les seves companyes Clàudia Solé i Marina Andrés que es van alçar amb el subtítol català. El duet de Daniela Maymó i Mireia González va ser quart. En aquesta categoria no es va poder competir en equip, ja que part de les seves components es troben concentrades amb la selecció espanyola.

Les infantils, per la seva banda, es van proclamar campiones de Catalunya en equip; i en duets, amb Marina Marina Navarro, Alba Busquets i Aitana Navarro (reserva) es va aconseguir el bronze. El duet integrat per Ariadna Conesa, Carla Lorenzo i Gal.la Altarriba (reserva) es va classificar en quart lloc. El CNG també va presentar un segon equip a la categoria, l’infantil B, que va fer el 6è lloc en la modalitat d’equip, així com un 6è lloc pel duet d’Olivia Rodriguez, Mara Sanchez i Ona Soy (reserva), i un 8è lloc per l’integrat per Sara Hernandez, Leia Lopez i Avril Maldonado (reserva).

Pel que fa a les alevins, l’equip A es va fer amb la medalla d’or, igual que el duet de Martina Lagares, Nadia Ballo i Paula Flores (reserva). La medalla de plata se la va emportar el duet de Claudia Bedmar, Carla Caballero i Martina Garcia (reserva). L’equip B va fer un meritori 5è lloc, amb un 9è lloc pel duet d’Emma Sobrino, Irene Carrillo i Carla Brustenga (reserva) i un 12è per Xenia Villagrasa, Silvia Llorens i Alba Verdaguer (reserva).

Les benjamins van fer un gran paper també en competició, amb medalla d’or per l’equip de Nivell II, així com també es va proclamar campió de Catalunya el primer equip del Nivell III, amb un 4t lloc pel segon equip d’aquest nivell.