Natació. Natació Artística. Waterpolo. Aquests són els tres esports d’aigua de les seccions esportives federades del Club Natació Granollers. I la voluntat de donar-los a conèixer entre la canalla, ha portat al CNG a organitzar la primera jornada oberta. Serà dissabte 22 de maig al matí, quan tindrà lloc aquesta matinal, dirigida a nens i nenes nascuts entre 2012 i 2016, que vulguin descobrir aquests esport, tot practicant-los.

De la mà dels tècnics especialitzats del CNG, els participants gaudiran d’un tastet dels esports que es practiquen al Club a través de les seccions, on es formen esportistes d’aquestes tres disciplines aquàtiques i que són el planter de les seleccions catalana i espanyola, i els campions del futur. Amb aquesta jornada, es dóna l’oportunitat a què els més joves puguin conèixer aquests esports de ben a prop a través de diverses activitats que es desenvoluparan a les piscines exteriors, amb totes les mesures i protocols de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

La jornada, que és de caràcter gratuït, donarà inici a les 11h i finalitzarà a les 12:45h. Per a participar-hi, cal inscripció prèvia abans del 20 de maig, a través del formulari online  de la Jornada Oberta de Seccions Esportives del CNG

Si bé el CNG venia organitzant, els darrers anys, els anomenats Fests enfocats a un esport aquàtic concret, ara, amb aquesta jornada, es pretén fer un tastet de l’oferta esportiva del Club, per tal de què els participants puguin assaborir els diferents esports en una mateixa sessió i tenir sensacions pròpies de quin agrada més.