Doble derrota per a l’equip femení del Club Natació Granollers, en la doble jornada disputada aquest cap de setmana a domicili. Dos partits molt complicats, davant de dos dels forts de la competició, que han fet trencar la ratxa ascendent de les granollerines a la lliga catalana de 1a Divisió.

Primer amb el Martorell, rival directe del CNG, davant de qui va fer un molt bon joc, però no va ser suficient per aturar l’atac de les locals que, ja al segon quart van fer un parcial de 5-2 amb el que es van desmarcar, que els hi va permetre arribar al descans amb un contundent 8-3. Una diferència que les granollerins no van poder salvar, tot i encarar-se amb el rival i lluitar fins al final d’un matx que va acabar amb un 15-8.

El Molins de Rei, el líder de la lliga amb aspiracions a disputar les fases d’ascens a 1a Divisió Estatal, va ser el segon rival del cap de setmana. Tot i que el CNG va ensenyar dents, tancant el primer quart amb un igualat 5-4, no van poder evitar caure davant d’aquest ós dur per 19-9.

Aquestes derrotes fan que el CNG es col·loqui en vuitena posició de la lliga, amb 8 punts. Ja es prepara per disputar un nou partit a domicili, dissabte 15 de maig, a casa del Sabadell B, un altre dels forts que es troba situat en segon lloc amb 16 punts.

CN Martorell 15 – CN Granollers 8
Parcials:
3-1, 5-2, 4-3, 3-2

CN Molins de Rei 19 – CN Granollers 89
Parcials:
5-4, 5-1, 4-1, 5-3

Pel que fa a les jornades del equips de categories inferiors, el cadet va partir, però finalment va guanyar el CN Minorisa per la mínima 10-9; mentre que l’aleví mixt no va tenir opcions a casa del Premià caient per un implacable 16-1.