El Club Natació Granollers organitza la primera edició dels ‘10.000 per Relleus’, una prova per equips de 2 a 5 nedadors, que hauran de completar els 10.000 metres a la piscina exterior climatitzada de 50 metres. Una prova que està oberta a la participació de tots els socis, que poden formar equip amb nedadors no socis, i que tindrà lloc el proper diumenge 29 de novembre.

La inscripció per als ’10.000 per Relleus’, que és gratuïta, cal fer-la online, completant el següent formulari*: INSCRIPCIONS TANCADES

 

*Normativa del ‘10.000 per Relleus’:

 1. A les 09:15h es fa entrega dels elements identificatius que hauran de portar tots els components de l’equip. A les 09:45h, briefing de la jornada, i tots els participants han d’estar preparats per les 10h en punt començar la prova. L’equip que no estigui preparat per començar, quedarà desqualificat. Màxima puntualitat.
 2. No es pot fer servir neoprè.
 3. Mínim hi ha d’haver un soci per equip.
 4. Els equips han de ser de 2 a 5 participants i han de ser equips tancats. Una vegada fet, no es pot afegir ningú.
 5. Edat a partir dels 16 anys
 6. Els equips poden ser mixtes, femenins o masculins.
 7. Cada vegada que el nedador salta a l’aigua ha de nedar un mínim de 300mts.
 8. Cada equip controla els metres que fa, a cada nedador del seu equip. L’organització no avisarà a cap nedador per a què salti a l’aigua. Hi haurà voluntaris per controlar el funcionament.
 9. No s’admeten ajudes externes ni materials auxiliars (aletes, pulls, manyoples…).
 10. Cap equip pot tenir 2 nedadors al aigua al mateix temps/moment.
 11. Cap nedador pot saltar a l’aigua fins que el nedador que està nedant i finalitza els seus metres, toca la paret com a mínim amb una mà.
 12. El temps límit per superar la prova serà de 4h.
 13. L’equip que no compleixi la normativa serà penalitzat amb un minut d’infracció afegit al temps final.