Segona victòria a casa (i de la temporada) del Club Natació Granollers davant d’un dels forts de la lliga, el CW Sevilla, que l’any passat va jugar la promoció d’ascens a Divisió d’Honor. Un matx que, seguint la tònica de la lliga de 1a Divisió, va ser tan igualat com canviant fins al final.

Tot i així, domini clar dels granollerins a les dues primeres parts, amb un gran joc defensiu, que va permetre arribar al descans amb un avantatge de 4 a 2. A la represa, els visitants no van dubtar en reaccionar i van aprofitar els errors dels locals per a capgirar el marcador i situar-se un gol per davant, a falta d’un minut de finalitzar la tercera part. Va ser quan Jean Sánchez va empatar i d’aquesta manera encarar el tram final del partit. Ja a l’últim quart, el parcial favorable amb gols de Magí Salvà, Carles de la Cerda i Guido Martino, va permetre al CN Granollers rematar amb una important victòria per 9-6 i embutxacar-se tres punts rellevants de cara a la lliga.

Els absoluts de Pablo Quattrocchio, que pugen a la 8a posició, visiten dissabte 18 de novembre al Dos Hermanas (també de Sevilla), que encara no han sumat cap victòria i són últims de la classificació.